Списание „Forbеs“ 

 

7 декември 2023, 11:10

Стандарт на живот за ценители

 

Как се създава първата в България дигитална премиум вила – Alpine Bell.

Как интериорът и екстериорът на вилата допринасят за комфорта, уюта и уединението, които искате да предложите на гостите си?

Alpine Bell Villa разполага с три дизайнерски спални, лофт всекидневна с топлеща сетивата камина – едно нестандартно пространство, в което са вложени много уют, комфорт и стил. Впечатляващият интериор, дело на дизайнера Мира Михайлова (Migliore Design), е създаден в унисон с полъха на планинския релакс – естествени материали, натурални форми и силна връзка с природата.

 

На разположение на гостите е бутикова уелнес зона със солна стая и басейни с гореща минерална вода, а осветлението на външния басейн от фибриотични влакна над светещи звезди по дъното на басейна, проектирано и изградено за първи път в България от „Терамар БГ“, придава невероятна визия на водата и създава усещането за близост до небето. Под ръководството на Ивайло Кожухаров, водещ експерт и консултант в туризма, създадохме концепция, чрез която не само да отговорим на най-високите изисквания на нашите гости, но и да надхвърлим техните очак­вания. Внедрихме дигитални решения от най-висок клас, които в подобна комбинация са иновативни за България. Създадохме място, което нарекохме „стандарт на живот за ценители“.

 

Forbes – Стандарт на живот за ценители